Kávévilág – a hónap termékei - Kékpapír irodaszer webáruház.
Keresés

Kávévilág – a hónap termékei

2019.11.05.

Ajándékozzon kalandot!

Mi sem lehet tökéletesebb ajándék a kávé és tea szerelmeseinek, mint egy CAFE FREI szemes kávé vagy szálastea válogatás.

Az elegáns fa díszdobozba zárt különlegességek ínycsiklandó meglepetést tartogatnak a megajándékozott számára, legyen szó bármilyen alkalomról.

A kávé és tea kézenfekvő és praktikus ajándék, hiszen teázni vagy kávézni szinte mindenki szeret, így biztos lehet benne, hogy örömet szerez majd az ajándékozottnak.

A CAFE FREI a legkedveltebb ízeket válogatta össze és csomagolta esztétikus fa dobozokba, melyben mindenki megtalálja a kedvencét.

"Kávéimádó" összeállításban a "Tokiói málnakávé csokoládéval", a "Római mogyorókávé" és a "Nicaraguai dohánykávé" ízesített szemeskávék találhatók.

"Take a break" díszdobozban  a "Tokiói málnakávé csokoládéval", a "Római mogyorókávé" és a "Marokkói mentatea" kávé- és teaválogatás harmonikus egyvelege rejtőzik.

"Teák szerelmesei" válogatásban a "Marokkói menta', "Nagyi gyümölcsöse" és "Hajnali szavanna" teakeverékek alkotnak tökéletes hármast.

Lepje meg szeretteit, üzleti partnereit ízletes kávé- és teaválogatással, ajándékozza meg őket az ízekben rejlő világkörüli utazás élményével, mely az első korty után egy másik ország izgalmas tájaira repíti őket!

Kávévilág – a hónap termékei
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Termékek