A RAPESCO új megközelítése az ECO-hoz! - Kékpapír irodaszer webáruház.
Keresés

A RAPESCO új megközelítése az ECO-hoz!

2019.10.16.

Fedezze fel a RAPESCO teljes ECO-termékkínálatát!

A RAPESCO büszkén mutatja be új öko-termékcsaládját. Kiváló minőségű tűzőgépek és lyukasztók újrahasznosított anyagokból, vonzó kivitelben! 

A RAPESCO Office Products- Európa egyik vezető irodai termékgyártója. A környezet iránti elkötelezettségét teljesíti azáltal, hogy számos meglévő terméküket frissítik környezettudatosra, valamint új ECO termékeket is dobnak piacra.

Az ECO nem csupán a RAPESCO termékcsaládja, hanem egy olyan filozófia, mely szerint az üzleti döntéseknek minden szempontjából szem előtt kell tartania a környezetvédelmet. Ennek a kötelezettségvállalásának részeként a RAPESCO számos kulcsfontosságú termékét korszerűsíti, amelyek specifikációja javulni fog az ECO anyagba való áthelyezéssel. Négy új környezettudatos termék jön forgalomba, amelyek egy lépéssel meghaladják az ilyen termékek normáit. Ezek a nagyteljesítményű tűzőgépek nagy százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, és ami a legfontosabb, hogy ugyan azon az áron kínálják majd őket, mint a nem öko-elődeik és a többi társuk, annak érdekében, hogy elérjék a fogyasztók ugyanolyan áron, mint korábban, de immáron egy környezetkímélő változatban.

Ken Trenberth (Kereskedelmi Izgagató) szerint az újonnan kibővített ECO termékcsalád nem csupán a közvetlen versenytársakkal szemben veszi fel a harcot, hanem kiválóan teljesít más standard, nem öko-termékekkel szemben is.

Ismerje meg a Rapesco ECO termékeit!

A RAPESCO új megközelítése az ECO-hoz!
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Termékek